Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Vladislav B.
22.11.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vynikající- obchod nabízí špičková vína od supr vinařů
Avatar Pavel S.
12.11.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi dobrá komunikace, kvalitní balení zboží a doprava.
Avatar Markéta K.
01.08.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
výborná zkušenost s termíny, komunikací, s celým obchodem, je patrné, že si obchodník svých zákazníků váží
Avatar Věra F.
19.05.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše jak inzerováno, velka ochota a příjemné jednání. Velká spokojenost.
Avatar Ilona K.
12.05.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Po zaplaceni ,jsem mela za 2 dny vino doma a vyborny vino!!!

Vinařství Sedláček z Vrbice - zvýhodněná kolekce 14 archivních vín + 4 vína ZDARMA

Akční cena vín z Vinařství Sedláček. 14 archivních červených vín. Zajímavá cuvée. Možnost srovnávací degustace odrůd mezi ročníky. Pro odpočinutí od archivů byly do kolekce po dvou lahvích zařazeny čerstvě nalahvované Veltlínské zelené a Rosé Frankovka.
Tuto kolekci zakoupíte pouze na našem e-shopu!
Nabídka je platná do vyprodání zásob.

3 550,00 Kč Ušetříte 740,00 Kč
2 810,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Detaily produktu

Parametry

Další informace o víně
Produkt obsahuje oxid siřičitý (buď jen přírodní z vinohradu, nebo dodaný vinařem)

Popis

SLOVO VINAŘE O VÍNECH

Veltlínské zelené 2019 - 2 lahve zdarma
Hrozny použité na výrobu vína pochází z našich vinic, ze dvou tratí Skale a Záhumenice. Víno bylo před lisováním macerováno 24 hodin na rmutu. Po vylisování krášleno 6 měsíců na jemných kvasničních kalech. Po ročním zrání v láhvi je v nejlepší kondici.

Rosé Frankovka 2019 - 2 lahve zdarma
Hrozny použité na výrobu tohoto rosé pochází z našich vinic, tratě Skale.
Po pomletí leželo rosé 30 hodin chlazené na rmutu a po vylisování 4 měsíce bylo krášleno na jemných kvasnicích. Díky ležení na rmutu získalo výraznou barvu s pivoňkovým odleskem a výraznější vůni

André 2013
Hrozny, ze kterých je vyrobeno André, pochází z Brumovic z tratě na jižním kopci nad místním rybníkem Balaton. Vinice má v současné době 50 let. Víno po vykvašení leželo 5 týdnů na slupkách, zrálo v dubových sudech.  Po šesti letech zrání v lahvi je víno stále v dobré kondici a ještě několik let bude.

Cabernet Moravia 2013
Hrozny použité na výrobu tohoto vína pochází z našich vinic z tratě Skale. Víno bylo macerováno šest týdnů na rmutu. Zrálo 12 měsíců na dubových sudech. Víno je příjemně kořenité a po šesti letech zrání v lahvi stále v dobré kondici. V jemně svíravé chuti můžete cítit černý rybíz.

Cabernet Moravia 2016
Úroda v tomto ročníku byla redukovaná a díky tomu i výbornému ročníku se nám podařilo vyrobit víno, které zvládne i deset let zrát v lahvi. Víno se macerovalo osm týdnů po vykvašení na rmutu, po té leželo do jara na kalech bez přidané síry. Zrálo 12 měsíců na nových 800 litrových dubových sudech.

Cuvée Dornfelder +
Cabernet Moravia 2013-2014
Toto cuvée vzniklo kupáží dvou odrůd a dvou ročníků. Dornfelder byl první úroda z vinice tratě Skale, jehož poloha patří mezi přední na Vrbici. Cabernet Moravia doplňuje cuvée svojí kořenitostí. Víno má barvu přezrálých třešní s příjemnou vůní ovoce a po pěti letech zrání v lahvi je ve výborné kondici.

Cuvée 18
Cuvée 18 vzniklo kupáží 3 odrůd André, Rulandské modré a Dornfelder. Cuvée zrálo 18 měsíců na starších barikových sudech. Víno je po devíti letech ležení v lahvi krásně vyzrálé, v chuti můžete cítit sušené švestky, ostružiny s jemnou kouřovitostí.

Cuvée Modrý Portugal + Svatovavřinecké 2013
Kupáž dvou odrůd ze stejné 45 leté vinice tratě Záhumenice. Víno je zatříděno jako VOC Modré hory. Po vykvašení se macerovalo 5 týdnů na rmutu. Po šesti letech zrání na lahvi je víno ve vůni nazrálé v chuti přezrálé bobulové ovoce.

Cuvée Modrý Portugal + Svatovavřinecké 2014
Poslední úroda hroznů těchto dvou tradičních odrůd z vinice staré 46 let, trať Záhumenice. Víno se po vykvašení macerovalo 6 týdnů na rmutu. Leželo na starších barikových sudech. Tento ne úplně ideální ročník jsme vyráběli s láskou a přesvědčením, že vše dobře dopadne. Po 5 letech zrání v lahvi mě víno mile překvapilo.

Frankovka 2014
Hrozny jsme posbírali v naší vinici trať Skale. Po vykvašení leželo víno 6 týdnů na šlupkách a pecičkách z hroznů. Touto macerací se do vína vyluhovaly taniny, které příjemně drhnou na jazyku.  Po 5 letech zrání v lahvi má víno krásnou barvu přezrálých višní.  I když Vám ve sklepě nějaká lahev s touto Frankovkou zapadne, jistě ještě nějaký rok vydrží v dobré kondici.

Modrý Portugal 2014
Víno je zatříděné jako VOC Modré hory. Hrozny jsou z naší vinice tratě Skale. Po vykvašení leželo víno 6 týdnů na šlupkách a pecičkách z hroznů. Vzniklo příjemné lehčí víno pro všední dny s nevšedním zážitkem. Po 5 letech zrání v lahvi je víno ve výborné kondici. Kdo víno koupí, určitě neprohloupí.

Modrý Portugal 2015
Hrozny použité na výrobu tohoto vína jsou z Brumovic z jižního svahu z tratě nad místním rybníkem Balaton. Vinice má v současné době 50 let. Víno bylo vyrobenou 6 týdenní macerací na rmutu po vykvašení. Po vylisování leželo 5 měsíců na kalech bez přidané síry. Po té zrálo 12 měsíců na starších barikových sudech. Víno má příjemnou tříslovinu.

Rulandské modré 12-13-14
Toto víno vzniklo kupáží vín tří ročníků. Všechny ročníky byly vyrobeny 4-6 týdenní macerací na rmutu. Víno zrálo 12-24 měsíců na starších barikových sudech. Kupáží ročníků vzniklo příjemné harmonické víno.

Svatovařinecké 2014
Hrozny použité na výrobu tohoto vína pochází z vinice z Velkých Pavlovic trať Nadzahrady. Je to vinice, která má v současné době více jak 50 let. Keře tohoto Vavřince jsou ze starého  klonu. Hrozny zde každý rok krásně vyzrávají. Víno bylo zatříděno jako VOC Modré hory.

Zweigeltrebe 2014
Odrůda, kterou máme ve vinici, ale větší část nakupujeme. V naší nabídce tuto odrůdu najdete spíše výjimečně. I když tento ročník nebyl ideální, podařilo se nám vyrobit příjemné víno s harmonickou sametovou chutí.

Dornfelder 2016
Úroda hroznů pochází z naší vinice trať Skale. V tomto ročníku byla výrazně redukovaná a díky tomu i výbornému ročníku se nám podařilo vyrobit víno, které zvládne i desetileté zrání v lahvi. Víno se macerovalo osm týdnů po vykvašení na rmutu, po vylisování leželo do jara na kalech bez přidané síry. Zrálo 12 měsíců na nových moravských dubových sudech.