Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Vladislav B.
22.11.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vynikající- obchod nabízí špičková vína od supr vinařů
Avatar Pavel S.
12.11.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi dobrá komunikace, kvalitní balení zboží a doprava.
Avatar Markéta K.
01.08.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
výborná zkušenost s termíny, komunikací, s celým obchodem, je patrné, že si obchodník svých zákazníků váží
Avatar Věra F.
19.05.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše jak inzerováno, velka ochota a příjemné jednání. Velká spokojenost.
Avatar Ilona K.
12.05.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Po zaplaceni ,jsem mela za 2 dny vino doma a vyborny vino!!!

Cabernet Moravia 2016 - Vinařství Sedláček - suché, moravské zemské víno

220,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem Prosím, z logistických důvodů objednávejte stejné nebo různé druhy vín po 6, 12, 18 ... lahvích. Děkujeme za pochopení.

Detaily produktu

Parametry

Barva vína
Červené víno
Odrůda vína
Cabernet Moravia
Ročník vína
2016
Zatřídění vína
Moravské zemské víno
Zbytkový cukr
Suché
Alkohol (%)
13,0
Zbytkový cukr (g/l)
1,9
Kyseliny (g/l)
5,0
Vinařská podoblast
Velkopavlovická
Vinařská obec
Vrbice
Objem lahve (l)
0,75
Doporučená archivace v letech
20
Další informace o víně
Leželo v dubovém sudu
Produkt obsahuje oxid siřičitý (buď jen přírodní z vinohradu, nebo dodaný vinařem)

Popis

SLOVO VINAŘE
Víno leželo 2 měsíce na slupkách. Následně zrálo několik měsíců na nových dubových, jemně toustovaných sudech o objemu 900 litrů, které byly vyrobeny panem Bařinou v Čejkovicích. Víno má před sebou dlouhý život. Aktuálně je potřeba víno otevřít minimálně 2 hodiny před začátkem konzumace. Dejte vínu chvíli a více doušků, a teprve poté zkuste zhodnotit jeho celkový projev.

O VÍNĚ
Cabernet Moravia je modrá moštová odrůda vzniklá křížením Cabernet Franc x Zweigeltrebe. V r. 2001 zapsaná do Státní odrůdové knihy. Vyšlechtěna v Moravské Nové Vsi Lubomírem Glosem. Hrozen je středně velký, středně hustý, bobule středně velké, kulaté modročerné. Sklizňové zralosti se dosahuje ve druhé polovině října. Víno je většinou tělnaté, kabernetového typu, někdy výrazné tóny černého rybízu.