Muškát moravský 2017 - Vinařství Libor Veverka -...
Kabinetní víno - suché
Při zpracování a výrobě vína se spojují moderní technlogie a tradiční postupy, které spolu s naším rukopisem dávají vínům nezaměnitelný charakter. Sortiment tvoří z větší části vína suchá. Přes menší produkci vinařství ukazuje, že v porovnání s vinařským světem lze i v našich podmínkách vyrábět velmi kvalitní vína.
Při zpracování a výrobě vína se snažíme spojovat modernější technologie s tradičními postupy, které spolu s naším rukopisem dávají vínům nezaměnitelný charakter.
Prioritní podmínkou pro výrobu našeho vína je dobře vyzrálý a zdravý hrozen. Proto jsme se rozhodli pro výsadbu vlastních vinic, kde můžeme z větší části kvalitu hroznů ovlivňovat a kontrolovat. Odměnou za tuto péči je nám pak to, že při výrobě vína využíváme pouze přírodní obsah cukru a kyselin, což z našich vín dělá jedinečný přírodní produkt s harmonickou chutí a vůní.
Náš sortiment tvoří z větší části vína suchá, ale u odrůd které dosahují vysoké vyzrálosti hroznů, zachováváme příjemný zbytek přírodního hroznového cukru. Mezi naše speciality vinařství patří výroba vín, která zrají na nových francouzských sudech, lisování oleje z hroznových jader a výroba domácích hroznových džemů.
Svou malou produkcí chceme ukázat, že v porovnání s vinařským světem lze i v našich podmínkách vyrábět velmi kvalitní přívlastková vína.
Kabinetní víno - suché
Kabinetní víno - suché.
Pozdní sběr - suché.
Pozdní sběr - suché.
Kabinetní víno - suché.
Pozdní sběr - suché.
Pozdní sběr - suché.
Nezaměnitelná chuť a vůně po lesních jahodách je mezi víny raritou. Lesní jahody, kam se podíváte.
Pozdní sběr - suché.
Pozdní sběr - polosuché.
Výběr z hroznů - suché.
Výběr z hroznů - suché.
Výběr z hroznů - polosuché.
Pozdní sběr - suché.
Výběr z hroznů - suché - MINIMUM. Ročník: 2016Alkohol (%): 13,0Objem (l): 0,75Přívlastek: výběr z...