Sekty a perlivá vína
Dopřejte si bublinky v delikátních sektech a perlivých vínech z Moravy a nechte se oblažit jejich opojnou chutí. Sekty se vyrábějí primárním nebo sekundárním kvašením vína nebo moštu a stejně jako u šampaňského musí zrát minimálně 9 měsíců v uzavřené láhvi s kvasinkami. Nabízíme také Frizzante neboli perlivé víno, které je vyráběno přidáním kysličníku uhličitého do vína. Ovšem víno by mělo být aromatické, méně alkoholické, tak aby vynikl tento způsob úpravy vína.
Sekty a perlivá vína si užijete nejen na Silvestra, ale při jakékoliv slavnostní události. Nejlépe si je vychutnáte vychlazené na teplotu 3 až 8 °C ve vysokých sklenicích typu “flétna”, ze kterých bublinky vyprchávají pomalu díky malé ploše hladiny. Vyberte si sekty a šumivá vína z rodinných vinařství, jako jsou například Vinařství Horák, Vinařství Valihrach nebo Vinařství Veverka.
Dopřejte si bublinky v delikátních sektech a perlivých vínech z Moravy a nechte se oblažit jejich opojnou chutí. Sekty se vyrábějí primárním nebo sekundárním kvašením vína nebo moštu a stejně jako u šampaňského musí zrát minimálně 9 měsíců v uzavřené láhvi s kvasinkami. Nabízíme také Frizzante neboli perlivé víno, které je vyráběno přidáním kysličníku uhličitého do vína. Ovšem víno by mělo být aromatické, méně alkoholické, tak aby vynikl tento způsob úpravy vína.
Sekty a perlivá vína si užijete nejen na Silvestra, ale při jakékoliv slavnostní události. Nejlépe si je vychutnáte vychlazené na teplotu 3 až 8 °C ve vysokých sklenicích typu “flétna”, ze kterých bublinky vyprchávají pomalu díky malé ploše hladiny. Vyberte si sekty a šumivá vína z rodinných vinařství, jako jsou například Vinařství Horák, Vinařství Valihrach nebo Vinařství Veverka.